Evenementen

Incidentele evenementen, onze eenmalige aanwezigheid op evenementen van derden enz., die niet vallen onder Bijeenkomsten, Bakkie in de buurt of  'Ouders Only' inloopmomenten zullen hieronder worden weergegeven.

Ontmoetingsplek Numansdorp

NIEUW: ONTMOETINGSPLEK NUMANSDORP ๐Ÿ‘‹๐Ÿป 

Wil jij wat leuks doen samen met je kind van 0 - 4 jaar?

Andere ouders ontmoeten, even lekker bijkletsen en inspiratie opdoen over opgroeien & opvoeden? โฌ‡๏ธ

 

๐ŸŽ‰ Feestelijke opening op woensdag 16 september

๐Ÿ“… Je kunt elke woensdag langs komen tussen 09.30 en 11.30

๐Ÿคน Wekelijkse (gratis!) activiteiten, maandelijkse thema's

๐Ÿ’ฌ In gesprek met elkaar en met professionals

๐Ÿ“ BSO de Dubbeldekker

 

Op IKC De Dubbeldekker in Numansdorp start op woensdag 16 september een nieuwe ontmoetingsplek voor ouders van kinderen 0-4  jaar. Tijdens een feestelijke bijeenkomst van 9.30 tot 11.30 uur zijn er allerlei leuke openingsactiviteiten en wordt de naam van de ontmoetingsplek bekendgemaakt.

Vanaf 23 september is de ontmoetingsplek op Buttervliet 2 in Numansdorp elke woensdagochtend tussen 9.30 en 11.30 uur geopend, zodat ouders elkaar kunnen ontmoeten. Samen met hun kind een activiteit kunnen doen of dat kinderen samen spelen.. 2 tot 3 keer per maand worden er activiteiten georganiseerd en/of thema’s besproken, zoals spraak- en taalontwikkeling, kinderboekenweek, peuterbewegen en slapen. Klik hier voor het actuele programma.

Elke ouder is met en zonder kind van harte  welkom. Een bezoek aan de ontmoetingsplek is gratis, alleen voor koffie/thee/limonade wordt een bijdrage van € 0,50 per consumptie gevraagd.

De ontmoetingsplek is een initiatief van ouders en professionals in de Hoeksche Waard.

Uiteraard houden we ons aan de geldende coronamaatregelen. Er is daardoor een maximum aantal toegestane bezoekers.

Zien we je daar? ๐Ÿ™‹๐Ÿผ